Hirdetés

Kíméletlenül bedarálta a Forspoken fejlesztőcsapatát, most meg büszkén mutogatja a játék kiegészítőjét a Square Enix

|

Megjött az első játékmenet-előzetes, ami kizárólag a harcra koncentrál. A két főszereplő tökéletes összhangban robbanthatja fel ellenfeleit.

Hirdetés

A Forspoken kapott hideget-meleget, de a látványra nem igazán lehetett panasza senkinek (bár ennek meg is volt az ára), ahogy a harcélményre sem. A játék első kiegészítőjének, az In Tanta We Trustnak előzetese is az élmény ezen részleteire koncentrál.

Az alig több mint egyperces ízelítőben egy sornyi dialógust sem hallunk az utolsó másodpercekig, cserébe állejtő csatákat láthatunk mágikus lövedékek kereszttüzében.

Hirdetés

A május 26-án érkező csomag visszaküldi a Forspoken főhősét, Freyt az időben, ahol össze kell állnia majd Tantával, Athia földjének uralkodójával. A társas kalandozások során új képességeket használhatunk, új szörnyekkel küzdhetünk meg, és próbálhatjuk megfejteni, hogy hogyan szabadíthatjuk meg a jelen világát a Break hatásaitól.

Nem ez lesz a DLC, ami a játékipar legendái közé emeli majd a Forspokent, de annak szűkös rajongótábora értékelni fogja az új sztorit és játékelemeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)