Hirdetés

A Forspoken főhősnőjét nem izgatják a negatív kritikák

|

Ella Balinska szerint egy természetesen reakció az, ami a Forspokent és annak protagonistáját fogadta.

Hirdetés

Ella Balinska a legtöbbek számára valószínűleg a tavalyi netflixes Resident Evil sorozatból vagy esetleg a 2019-es Charlie angyalai filmből lehet ismerős, de ő szinkronizálta például a nemrég megjelent Forspoken főhősnőjét, Frey Hollandet is. A színésznő most a The Verge-nek beszélt arról, igazából nem igazgatja különösebben az, hogy játékbéli karakterét már konkrétan mémelik is (gyakorlatilag kontextusból kiragadva szokták ábrázolni a lány mondatait), annyira cringe-nek tartják sokan.

Balinska az interjúban azt mondta, teljes mértékben el tudja fogadni azt, hogy játékbéli karaktere megosztó lett, és nem zavarja a dolog.

Hirdetés

Egészen pontosan úgy fogalmazott, mindannyian csinálunk olyan dolgokat, amelyek láttán mások szemöldöke magasra szaladna, véleménye szerint pedig az emberek nem tudnak közömbösek maradni valami olyasmi kapcsán, ami szokatlan számukra, ekkor mindenképp vagy konkrétan pozitívan, vagy negatívan fognak megnyilvánulni. Ezzel viszont minden teljesen rendben van.

Balinska elmondta továbbá azt is, mennyire lenyűgöző számára, hogy bekerülhetett egy videojátékba, és milyen elképesztő volt például azt látni, hogy a fodrásza csinálja épp az ő haját, a fodrász kisfia pedig ezalatt a Forspokennel játszik, egy olyan játékkal, amiben ő a főszereplő.

A Forspoken egyébként elsősorban azért kapott 18+-os PEGI korhatárbesorolást, mert a főszereplő megállás nélkül káromkodik benne. A legtöbben ebből csináltak viccet az internetes mémekben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)