Hirdetés

A Fortnite-ban már Black Mantából is skin lett, végre Aquamant is megszerezhetitek

|

Épp csak megérkeztek az Aquaman megnyitásához szükséges küldetések, Black Manta már jött is és beköszönt a Fortnite üzletbe.

Hirdetés

Azt már a Fortnite jelenlegi szezonjának eleje óta tudjuk, hogy Jason Momoa játszható karakter lesz a battle royale lövöldében, de arra nem számítottunk, hogy ősellensége, a fekete páncélba  öltöztetett szupergonosz is csatlakozik a harchoz. Mondjuk utóbbi nem ingyen, mivel 1500 V-Buckot kell kipengetni a nagy vörös szemekért - ezért nemcsak magát a skint, hanem a hozzá tartozó hátizsákot is megkapjuk.

Hirdetés

Az új karakterkinézet egy laza kis trailert is kapott, de így sem vagyunk feltétlenül meggyőzve arról, hogy Aquabro helyett őt választanánk. Ha valakinek egyébként épp ez hiányzik az életéből, akkor 800 V-Buckért a kardjait is megveheti.

Akárhogy is mind Black Manta, mind Aquaman elérhetőek a Fortnite jelenlegi felhozatalában, köszönhetően az erősen vizes témájú szezonnak. Az öt héten át tartó kihívássorozat fináléjaként csütörtök délután óta megszerezhető Aquaman szigonya (a Coral Cove helyszínen egyszerűen csak fel kell kapnotok), ezzel pedig maga a skin is feloldódik (persze csak akkor, ha túl vagytok a korábbi 4 feladaton). Amennyiben pedig az Aquaman skint viselve átúsztok a Gorgeous Gorge helyszínen található vízesésen, megkapjátok az Arthur Curry variánst is - egy gyakorlatilag egy félmeztelen, tetovált Jason Momoát takar.

Ti behúzzátok valamelyik skint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)