Hirdetés

A Fortnite egy különleges, a rendszerszintű rasszizmusról szóló beszélgetésnek fog otthont adni

|

Az Epic Games ezúttal nem egy filmet, hanem egy komolyabb témáról szóló műsort fog levetíteni a játékosoknak.

Hirdetés

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a Fortnite Battle Royale szigete nem lövöldözéstől és robbanásoktól hangos, hiszen számos virtuális koncertet rendeztek már a játékban, és a fejlesztők már filmet is vetítettek a rajongóknak. Hamarosan ismét sor kerül egy különleges eseményre, ám ezúttal nem a szórakoztatás áll a középpontban.

Hirdetés

Szombaton, magyar idő szerint délután 15:46-tól ugyanis bemutatásra kerül az ØPUS United műsora, a We The People, amelynek résztvevői arról fognak beszélgetni, hogyan lehetne változtatni a rendszerszintű rasszizmuson a médiában, a kultúrában, valamint a szórakoztatóiparban. A műsort Van Jones vezeti majd, és vendégei között ott lesz például Jemele Hill, a The Atlantic munkatársa, valamint Killer Mike is, aki többek között rapperként tevékenykedik.

Ha nem szeretnétek lemaradni az érdekesnek ígérkező beszélgetésről, akkor mindössze annyit kell tennetek, hogy a Party Royale módban felkeresitek a sziget nagy képernyőjét. Persze akkor sincs probléma, ha esetleg lemaradtok róla, ugyanis rövid ideig számos alkalommal megismételik a műsort.

Ti meglesitek majd a játékon belül a We The People-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)