Hirdetés

A Fortnite egy újabb koncertnek ad otthont, ezúttal három fellépő is lesz

|

A Fortnite Party Royale módjában június 25-én egy újabb koncert kerül megrendezésre. Nem lesz lövöldözés, csak virtuális bulizás.

Hirdetés

A Fortnite népszerűsége egészen elképesztő eseményeket hozott a játékba. A közelmúltban Christopher Nolan Tenet című filmjének előzetesét is itt mutatták be, holnapután pedig egy koncertet tartanak benne, ahol Diplo (Thomas Wesley), Noah Cyrus és Young Thug fognak fellépni. A buli a Party Royale módban kerül megrendezésre, így nem fogjuk tudni agyonlőni egymást, miközben a zenére ugrálunk.

Hirdetés

A Diplo Presents: Thomas Wesley esemény (mely nevét Diplo új albumáról kapta, és ennek bemutatója lesz) hazai idő szerint június 26-án, hajnali 3-kor indul, ami számunkra nem ideális, de el tudjuk képzelni, hogy így is lesznek, akik beugranak a partira. Ha meg nem, lehet majd utólag pótolni videókkal.

A Fortnite események mindig jó bulik szoktak lenni, így még azoknak is érdemes lehet benézni, akik egyébként csak szökő évente egyszer néznek be lövöldözni egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)