Hirdetés

A Fortnite FPS nézetet is kaphat

|

A Doomsday esemény valakinek nemrég annyira összekutyulta a kliensét, hogy az véletlenül belső nézetet kapott.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy az Epic Games készül a Fortnite: Battle Royale FPS módjának beépítésére, legalábbis erre enged következtetni egy játékos bebugolt kliense. A Doomsday esemény alatt ugyanis az említett Fortnite rajongónak annyira megbolondult az alkalmazása, hogy a meccs maradékát belső nézetből nyomhatta végig.

Hirdetés

A lenti videóban látható, ahogy emberünk FPS nézetből ugrál, lövöldözik, és pusztítja ellenfeleit. Könnyen lehet, hogy hasonlóan a PUBG-hoz, itt is lesz egy elszeparált játékmód, amely során belső nézetet használhatunk, de persze az is simán elképzelhető, hogy az Epic csak egy bekapcsolható opcióként fogja alkalmazni ezt a lehetőséget.

Az is könnyen lehet, hogy ez az egész csak egy véletlenek sorából összejött jelentéktelen hiba. Ne feledjük, hogy a Save the Worldnek van belső nézetes opciója is, így elképzelhető, hogy csak összeakadtak a dolgok a játékon belül. Reméljük, hogy a következő szezon elején (azaz holnap) minden apró kis részlet kiderül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)