Hirdetés

A Fortnite harmadik szezonja rengeteg vízzel kapcsolatos újítást hozhat

|

Aquaman skint, cápa hátasokat és egyedi versenyeket hozhat a Season 3, állítja egy korábban megbízható infókat szállító forrás.

Hirdetés

A Chapter 2 élesedésével a Fortnite fejlesztői egy vadonatúj pályát tártak a játékosok elé, ami rengeteg új potenciált tartogathat az elkövetkezendő szezonokra. Mivel ezen a mapen nagyon dominál a víz, így adja magát a lehetőség, hogy ehhez kapcsolódó tartalmakkal pakolják meg az következő frissítéseket - egy forrás szerint pontosan ez történik majd a harmadik szezonban. 

Hirdetés

A feltételezések szerint valamikor június elején élesedhet a Season 3 a szervereken, ennek újdonságairól pedig most a Tabor Hill nevű YouTube csatorna adott hírt. Elmondása szerint egy névtelen forrástól kapja az infókat, akinek azért ad hitelt, mert előre megjósolta a Chapter 2 élesedését és egy csomó vele érkező tartalmat is. 

Ez a forrás most azt állítja, hogy a következő szezonnal érkezik egy hatalmas közösségi tér, melyen skydiving kihívásokat teljesíthetünk vagy részt vehetünk motorcsónak versenyeken. Ezen a területen kék telefonfülkék is helyet kapnak, melyekben játék közben is lecserélhetjük a skinjeinket. 

A többi újdonság valamilyen formában a vízhez köthető, ugyanis a hírek szerint érkeznek majd cápák, melyeket közlekedési eszközként használhatunk, ami lássuk be, elég menőn hangzik. Egy Aquaman skinről is beszámolt a forrás, ami egyrészt szintén kapcsolódik a vízhez, másrészt a Deadpool és X-Force skinek sikere után egyáltalán nem meglepő, hogy újabb szuperhős kinézetét valósítanák meg. 

Persze ezeket egyelőre érdemes távolságtartással kezelni, de a szezon indulásának közeledtével valószínűleg az Epic Games is elkezdi csorgatni az információkat a játékosoknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)