Hirdetés

A Fortnite következő szezonjában víz alá kerülhet az egész pálya

|

A közelmúltban kibányászott adatok és egy most előkerült PlayStation 4 logó erősen utalnak a következő szezon témájára.

Hirdetés

Az egész azzal kezdődött, hogy megjelentek tócsák a battle royale térképen, aztán adatbányászok rátaláltak a víz alatti úszás animációira, később pedig  előkerültek ezek a cuki poszterek is. Minden jel arra utalt, hogy a víz meglehetősen központi szerepet kap majd a harmadik szezonban, ezt pedig most előkerült PlayStation 4-logók tovább erősítik.

Hirdetés

Az ikonon és a banneren látható, ahogy a busz elhúz a tenger felett, a háttérben pedig egy apró sziget bukkan fel. Sokan úgy gondolják, hogy a csatatér körüli víz el fogja árasztani a szárazföldet. Az egész egyébként kifejezetten illene a nyári szezonhoz.

A Fortnite következő szezonja jövő hét csütörtökön startol, de ha így haladunk, akkor már pár napon belül tudni fogunk mindent róla. Még az is lehet, hogy az amerikai zavargások miatt elhalasztják, ahogy a Call of Duty-k új szezonjának startját is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)