Hirdetés

A Fortnite még éveken át fogja vendégül látni a Marvel hőseit

|

Az Epic Games kreatív vezetője mesélt egy kicsit az előkészített történetfolyamról, aminek kedvenc Marvel-hőseink is részei.

Hirdetés

A jelenleg futó Marvel x Fortnite crossover nem az utolsó ilyen esemény lesz, legalábbis Donald Mustard, az Epic Games kreatív vezetőjének legutóbbi interjúja szerint. A csapatnak több évre előre megvannak a narratív tervei, és a Föld legnagyobb hősei ennek szerves részét képezik. A Nexus War tehát csak valamin olyannak a kezdete, ami nagy meglepetéseket fog még hozni.

Hirdetés

Donald Mustard a This Week in Marvel című podcastben nagyon sejtelmesen beszélt a Fortnite jövőjéről:

"Ez csak az eleje a Marvel hőseinek beépítésére vonatkozó terveinknek."

Mustard szerint Deadpool volt a tökéletes ízelítő ahhoz, hogy behúzzák a játékosokat, a többi karakterrel pedig szépen elkezdhessék kibontani a narratívát.

"Ahelyett, hogy a Fortnite történetét egy megszokott történetként kezelném inkább egy olyan világot építek, ahol maga a sziget a főszereplő. Én már sok évvel ezelőtt kigondoltam a sztori narratív felépítését, és még csak 3 éve vagyunk benne abban a szálban, amit megterveztünk."

Hogy ebbe pontosan, hogyan fognak belepasszolni a Marvel hősök azt nem tudjuk, de Mustard elmondása szerint megtudjuk majd, hogy miért is bújtunk bele Vasember vagy Rozsomák bőrébe. Ezek szerint a mostani Nexus War története még hosszú évek múlva is releváns lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)