Hirdetés

A Fortnite még évekig nem kerülhet vissza az Apple eszközeire

|

A pernek vége, most a fellebbezéseken a sor. Amíg ez a folyamat tart, addig az Apple nem ereszt, és ettől az Epic vezetőjének elgurult a gyógyszere.

Hirdetés

Úgy tűnt a hónap elején, hogy végre lezárul az Apple és az Epic Games ügye. Mert bár a 10 vitás kérdésben 9-ből az Apple számára kedvező ítélet született, a legfontosabb pontban vereséget szenvedett, és emiatt kénytelenek lesz engedélyezni, hogy az alkalmazások fejlesztői lehetővé tegyék külső fizetési rendszerek beépítését is.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy az Epic Games fejőstehene, a Fortnite máris visszatérhet az App Store-ba. Most úgy néz ki, hogy erre még egy jó darabig nem is fog sor kerülni.

Hirdetés

Az Apple küldött egy értesítést az Epic Gamesnek, ami szerint addig nem engedik vissza a Fortnite-ot, amíg a fellebbezések végére nem tesznek pontot. A dolog pikantériája, hogy épp az Epic Games nem akarta elfogadni a bíróság döntését.

Tim Sweeney, az Epic Games elnöke hosszasan ecsetelte véleményét a Twitteren. Állítása szerint az Apple hazudott, amikor kijelentette, hogy "tárt karokkal fogadja őket, ha az Epic hajlandó lesz ugyanazon szabályok szerint játszani, mint a többiek".

Mivel a teljes fellebbezési eljárás akár 5 évig is eltarthat, ez sokáig elzárhatja az Apple eszközeinek felhasználóit a játéktól. Ettől függetlenül meglepődnénk, ha Sweeney velős véleménye bármennyire is befolyásolná a cupertinóiak döntésért, ezért jó eséllyel minden így marad.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)