Hirdetés

A Fortnite PC-s változata hamarosan könnyeben fut majd gyengébb gépeken is

|

A teljesítmény mód nagy segítség lesz azoknak, akik gyengébb hardverrel szeretnék pörgetni az Epic Games lövöldéjét.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői bejelentették, hogy a játék PC-s verziója hamarosan egy Performance Mode beállítási lehetőséggel fog bővülni.

A platform felhasználói persze eddig is állítgathatták a grafikai opciókat, hogy a lehető legjobb teljesítményt sajtolják ki a gépeikből, de a Performance Mode kapcsoló automatizálni fogja a folyamatot, és nagyban lecsökkenti a CPU és GPU terhelését.

Hirdetés

Nyilván ez azoknak szól, akik régebbi hardverekkel dolgoznak, vagy akik egyszerűen nem engedhették meg maguknak a videokártya vásárlást a PC-jük összeállításakor. Az Epic Games mutatott két példát, ahol jelentős teljesítménynövekedést okozott a Performance Mode aktiválása.

A varázslatos kapcsoló még a mai napon bekerül majd a játék legújabb frissítésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)