Hirdetés

A Fortnite Star Wars eseménnyel készül a Kenobi indulására

|

Egy rakat Star Wars tartalom került vissza a Fortnite-ba, de az adatbányászok már egy Doctor Strange az őrület multiverzumában kinézetet is találtak.

Hirdetés

Néhány hét múlva megjelenik az Obi-Wan Kenobi sorozat első része, így az Epic nyilván nem hagyta ki a lehetőséget arra, hogy termékkapcsolással eladjon nekünk egy rakat Fortnite skint.

A srácok kinyitották a széfet, és kiengedték onnan a fénykardokat a Star Wars karakterkinézetekkel és a kozmetikai extrákkal együtt. A következő hetekben mindenkinek lehetősége lesz behúzni Reyt, Kylót és a többieket, de a bejelentő trailer egy Obi-Wan skint is meglebegtetett.

Hirdetés

A visszatérő tartalmakkal új küldetések is érkeztek, melyek teljesítésével megnyithatunk olyan apróságokat, mint például a birodalmi zászlót.

Miközben a csatatéren a csillagok háborúja készülődik, addig a fájlok között már marveles újdonságok is lapulnak. Egy adatbányász például rátalált Wanda Maximoff modelljére is, akit valószínűleg a Doctor Strange 2 premierjéhez kötődő eseményen keresztül lehet majd megvásárolni.

Úgy néz ki, hogy a május hivatalosan is Disney hónap lesz a battle royale-ban. Ti visszanéztek majd a csatatérre?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)