Hirdetés

A Fortnite streamereknek némítaniuk kellett az adásukat a tegnapi esemény alatt

|

Az Epic néhány órával Galactus támadása előtt értesítette a tartalomgyártókat, hogy lesz egy AC/DC dal is a buliban.

Hirdetés

A tegnap esti Fortnite esemény elhozta a battle royale játék egyik legnagyobb partiját. Galactus felbukkant, és elkezdte magába szívni az univerzum magját, amit a Bosszúállók nyilván nem nézhettek tétlenül, de egyedül kevesek voltak ahhoz, hogy megállítsák a világok pusztítóját. Vasember bedobott minket a sűrűjébe, ahol egy battle bust kellett belenavigálnunk Galactus arcába. Egy nagyon hangulatos lezárása volt a Marvel szezonnak, de volt egy apró szálka az egészben.

Hirdetés

Az esemény egyik pontján Tony Stark szolgáltatta a zenét, ami nyilván egy AC/DC szám volt. Ez csak azért lett probléma, mert a twitches tartalomgyártók büntethetővé válhattak volna emiatt. Tudva ezt, az Epic Games kiküldött egy e-mailt pár órával az esemény előtt, és figyelmeztették benne a streamereket.

"Azoknak a twitches tartalomgyártóknak, akik közvetíteni tervezik a Galactus eseményt: mivel erre nincs megoldásunk, nem tudjuk meggátolni azt, hogy a felvételeket elkapja majd a szolgáltató tartalomazonosító rendszere. Azt javasoljuk, hogy vagy magatok némítsátok a felvételeket, vagy kapcsoljátok ki a felvételek rögzítését, ezzel megvédve a csatornáitokat az esetleges büntetésektől."

Később Hypex, egy ismert Fortnite-szivárogtató hozzátette, hogy az említett AC/DC szám csak az esemény egy 20-30 másodperces darabkájában lesz hallható, így annak némítása is bőven elegendő lesz a következmények elkerülésére. Sokan éltek is ezzel a megoldással, de voltak, akik inkább lenémították a teljes eseményt, hogy véletlenül se kerüljenek kínpadra egy jogvédett szám használatáért.

Akárhogy is, egy kellemetlen kis része volt ez a Fortnite partinak, ami csak kiemeli a háttérzenékkel kapcsolatos örök szenvedést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)