Hirdetés

A Fortnite új szezonjából a The Mandalorian főhőse sem marad ki

|

Tegnap éjjel a Frotnite hőseinek sikerült legyőznie a világfaló Galactust, de természetesen ez az event nem jelentette az Epic Games játékának végét.

Hirdetés

Lezárult tegnap éjszaka a Fortnite legutóbbi, Marvel tematikájú szezonja, a Galactus elleni végső csata pedig elég szép rekordokat ért el: még sosem vettek részt ennyien egy játékbéli eseményen, összesen 15,3 millió kalandor vette fel a harcot a világfalóval. Korábban Travis Scott áprilisi koncertje volt a rekorder, akkor 12,3 millióan hallgatták együtt a muzsikák. 

A finálét természetesen egy újabb szezon követte, ami ma reggel már élesedett is. A Chapter 2 - Season 5 a Zero Point alcímet kapta, története szerint pedig Jonesy maga mellé gyűjti a különböző valóságok legjobb vadászait azért, hogy sikerüljön megszöknie a "Loop"-ból. 

Hirdetés

Az előző etap marveles körítése után most sem maradunk crossover nélkül, a Season 5 új megszerezhető karakterei között ugyanis ott figyel a Star Wars: The Mandalorian sorozat főhőse, Din Djarin is, aki természetesen bébi Yodát is magával hozta. Az új szezonban küldetéseket és fejvadászmegbízásokat kell majd teljesítenünk, melyekért cserébe olyan valutát kapunk, amivel az új karaktereket akár fel is bérelhetjük nyers erőt jelentő segítségként. Új fegyvereket is kaptunk, ilyen például a Dragon's Breath Shotgun, a Night Hawk, vagy az Amban Sniper Rifle.

A megszokott módon most is két előzetes érkezett párhuzamosan. Az első a sztorit vázolja fel.

A második pedig az aktuális Battle Passre koncentrál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)