Hirdetés

A Fortnite végre maga mögött hagyta a korai hozzáférést

|

A Fortnite pályát elárasztó víz az Early Access-t is elmosta.

Hirdetés

Csak úgy kapkodják a fejüket a Fortnite játékosok, annyi minden történik az Epic Games slágerjátékában. Itt debütált a Tenet új előzetese, a The Device esemény során gyakorlatilag elárasztották az egész játékteret, Jason Momoa Aquamanjével érkezett a Season 3 és a Party Royale módban újabb koncertekre zúzhatott a tömeg. De történt valami kevésbé látványos is.

Hirdetés

A játék honlapján felbukkant bejegyzés szerint közel három évvel a Fortnite: Save the World elindulása után maga mögött hagyta az Early Access-t (ugyanez vonatkozik a Battle Royale-ra és a Creative-ra is) és egy valódi prémium címmé vált free-to-play helyett. A kiadó döntése szerint tehát akik játszani szeretnének a Save the Worlddel, azoknak fizetniük kell.

Azok, akik beruháztak valamelyik alapítói csomagra, az alapítóknak szánt előnyök következő szintjét élvezhetik majd, és az Ultimate Pack tulajdonosai kapnak egy Metal Team Leader Packot, valamint 8000 V-Buckot. 

A korai hozzáférés elhagyásának hátránya, hogy a Save the World frissítései lassabban fognak érkezni, továbbá az elkövetkezendő hónapokban nem lesznek támogatottak a Battle Royale-on keresztül vásárolt kozmetikai cuccok.

Az előnye, hogy hamarosan bevezetésre kerülnek a szezonális kalandok, amelyek célja az újrajátszhatóság megnövelése, valamint a különböző kihívások teljesítésével értékes, szezonális jutalmakat zsebelhetnek majd be a játékosok. 

Platformok: Android Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)