Hirdetés

A Forza Horizon 5 elhozza a sorozat legerősebb karakterszerkesztőjét, örülhetnek a Vissza a jövőbe-rajongók is

|

Még műlábat vagy műkart is adhatsz a karakterednek, és az identitását is külön választhatod meg a küllemétől.

Hirdetés

Egyre közelebb kerül a Forza Horizon 5 megjelenése, aminek köszönhetően egyre több részletet tudunk meg a játékról. A legutóbbi "Let's Go!" bemutatósorozat részeként a fejlesztők most előrángatták a karakterszerkesztőt, ahol meglepő részletességgel rakhatjuk össze a virtuális avatárunkat.

Ez a franchise még nem látott ilyen mértékű testreszabhatóságot, sem ilyen mértékű befogadást: a fejlesztők mindenre gondoltak.

Hirdetés

Amikor összerakjuk a sofőrünket, akkor a megnevezését is külön állíthatjuk be, így nem a karakter külsőjétől függ majd, hogy milyen személyes névmást használnak majd velünk szemben az NPC-k. Emellett egy rakat mesterséges végtag is bekerült, így választhatunk műkarokat és műlábakat is.

Az alábbi videóból az is kiderül, hogy a Vissza a jövőbe filmek legendás verdája, a DeLorean DMC-12 is vezethető lesz a játékban.

A Forza Horizon 5 megjelenése 2021. november 5-én lesz esedékes PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)