Hirdetés

A Forza Horizon 5 gépigény szerint a régi PC-knek is van esélye

|

Az ősszel érkező Forza Horizon 5 minimum gépigénye nem sokkal a bejelentés után kiderült és kifejezetten barátinak bizonyult.

Hirdetés

Sokak számára az E3-as xboxos előadás fénypontja a Forza Horizon 5 volt, a mexikói száguldásról pedig nemrég kiderült, hogy egészen sok gamer élvezheti majd. A játék PC-s gépigénye ugyanis egyáltalán nem támaszt magas követelményeket a gépünkkel szemben.

Ez nem kifejezetten meglepő annak ismeretében, hogy még az előző generáció gyengébb verzióin, az eredeti Xbox One-on és One S-en is játszható lesz a Playground Games újdonsága. Ugyan valószínűleg ezekkel az alkatrészekkel alaposan csorbul majd a Forza Horizon 5 lélegzetelállító látványvilága egy csúcskategóriás PC-hez, vagy egy Xbox Series konzolhoz képest, de akár egy GeForce GTX 650Ti-jal a gépházban is játszhatunk.

Hirdetés

Forza Horizon 5 minimum gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 10 version 15063.0-ás vagy újabb verzió
  • Processzor: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz vagy Intel i5 750 @ 2.67Ghz
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: NVidia 650TI OR AMD R7 250x
  • DirectX: 12-es verzió
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  • Tárhely: 80 GB szabad hely

Ez egyébként teljes mértékben megegyezik a Nagy-Britanniában játszódó előd, a Forza Horizon 4 minimum gépigényével, így a kalandhoz szükséges számítási kapacitás alsó küszöbe nem változott. Az ajánlott specifikációk tekintetében annál inkább számítunk változásra, de erről csak később tudhatunk meg bármit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)