Hirdetés

A Forza Horizon 5-nél a környezettől is függnek a hangok, így szólnak majd a kocsik

|

A Playground Games egy új gameplay videóval próbálja lenyűgözni a fülünket.

Hirdetés

A Forza Horizon 5 bemutatkozása megmutatta, hogy a széria eddigi legszebb részét kaphatjuk meg, ráadásul a játék gépigénye is barátinak tűnik, és Xbox Series X-en is lehetőségünk lesz válogatni a grafikai opciók között. A játékélmény azonban nem merül ki a fantasztikus látványvilágban és a vadonatúj helyszín (Mexikó) atmoszférájában, a készítők komoly lépéseket tettek annak érdekében, hogy audio szempontjából is a legjobb minőséget kapjuk majd. 

Hirdetés

A legújabb fejlesztői naplóban a csapat hangokért felelős munkatársa, Fraser Strachan mesélt arról, hogy ray tracinggel emelik új szintre a játék hangzásvilágát: a technológiát használják a falak, épületek és mennyezetek észlelésére, ami azt jelenti, hogy hallani fogjuk az autó hangjának eltérő visszaverődését, ami a környezet változásával más és más lesz. Akárcsak más részletek, például az eső kopogása is másképp hangzik majd a betonon és másképpen a karosszérián. A linkelt beszélgetés gameplay jeleneteket ugyan nem tartalmazott, viszont az alábbi videóban meghallgathatjuk, hogy milyen változatosan duruzsolnak és repesztenek majd a verdák:

A Forza Horizon 5 november 9-én fog befarolni PC-re és Xbox Series S/X-re, és az első naptól kezdve játszható lesz a Game Pass előfizetők számára. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)