Hirdetés

A franchise egy jól ismert rendjével is találkozhatunk a Dragon Age 4-ben

|

Egy frissen publikált művészeti alkotás alapján bizony azok a harcosok is feltűnnek majd a folytatásban, akikhez a Dragon Age: Origins hőse is tartozott.

Hirdetés

A Grey Wardenek (magyar fordításban Szürke Kamarások) rendje fontos szerepet játszik a Dragon Age szériában, hiszen például az Origins alcímet viselő első rész főszereplője is beállt közéjük, de a folytatásokban is találkozhatunk ezekkel a különleges harcosokkal. Logikusnak tűnt eddig is, hogy a készülő Dragon Age 4-ben is feltűnjön a rend, ám egy nemrég közzétett kép alapján most már szinte teljesen biztos, hogy így is lesz.

Hirdetés

Újfent Christian Dailey, a következő Dragon Age producere publikált egy kedvcsinálót a Twitteren, amin látszólag egy menő páncélban feszítő Grey Wardent láthatunk, aki ráadásul még köpenyt is kapott. Habár ez csak egy rajz, de nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a darkspawn hordák ellen viaskodó, nem éppen kellemes beavatáson áteső harcosok is feltűnnek majd a folytatásban.

Egyébként már korábban is kaptunk hasonló rajzokat a játékhoz kapcsolódóan, így például már láthattunk egy elég furcsa íjjal pózoló illetőt, valamint egy egészen stílusos öltözéket viselő, valószínűleg varázslóként tevékenykedő karaktert. Remélhetőleg hamarosan már fontosabb információkkal is ellát minket a BioWare.

Ti örülnétek, ha komolyabb szerepet kapnának a Grey Wardenek a folytatásban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)