Hirdetés

A frászt hozták a játékosaikra a Sims 4 alkotói

|

A Sims 4 kedvesnek szánt, de hátborzongatóra sikerült karaktere átvette az irányítást az életszimulátor felett néhány napra.

Hirdetés

Általában jól szórakozunk rajta, ha egy játék készítői együtt tudnak nevetni a közösségükkel, és igazán a szívükbe zárnak egy mémet, amit a játékosaik találtak ki. Így volt ez tavaly a Call of Duty alkotóival is, akik megemlékeztek az F mémről, egy ártatlan achievementnél viszont sokkal messzebbre mentek a The Sims 4 alkotói. Ráadásul az ő poénjuk azért is volt sokkoló, mert a hangulatát tekintve markánsan elütött a játék eddigi miliőjétől.

Az életszimulátor legújabb epizódját a megjelenésétől kezdve úgy hirdette az EA és a Maxis, hogy bohókás, és kicsit furcsa (de szigorúan mókásan furcsa) dolgok történnek a játékban. Így a borítón és a hivatalos művészeti anyagokon gyakran jelentek meg izgatott, vagy más érzelemtől kicsattanó karakterek.

Hirdetés

Aki kitalálta, valószínűleg úgy gondolta, jól fog közéjük illeni a lány, akinek a Ring Ring Girl becenevet adták a játékosok, és egy ideje a The Sims 4 főmenüjében emlékezteti rá a játékosokat egy tippel, hogy az életszimulátorban milyen hasznos lehet a telefonunk.

Az arckifejezése viszont sokak számára inkább félelmetes lett, nem kicsit emlékeztetve az Overly Attached Girlfriend mémet elindító fotóra. Nem meglepő, hogy többen kérték a Maxist, tüntesse el a nem szándékosan, de kicsit ijesztőre sikerült karaktert a Sims 4 indítóképernyőjéről.

A hátborzongatóra sikerült karakter mém-státuszát a rajongók néhány szuper paródiával tovább erősítették, így egyébként a Sims hivatalos közösségi média-fiókjain is utaltak rá.

A héten viszont a Maxisnél még tovább vitték a viccet, és a Sims 4 egyik frissítését követően a főmenü minden egyes szegletében megjelenő képre Ring Ring Girl került egy-egy rendkívül paráztató üzenet kíséretében, ami mind arra utalt, hogy ugyan senki sem hívta a telefonos lányt, ő mindenhol ott van.

Ugyan a Sims 4-et horrorjátékká alakító főmenüt néhány nap után egy újabb frissítéssel felülírta a Maxis, így a kezdőképernyő visszakerült a normál állapotába, Ring Ring Girl a közösség tagjaival maradt. A készítők a letölthető karaktereket tartalmazó Sims Gallery részévé tették a karaktermodellt, aki így bárki játékában megjelenhet, ha letölti. A találóan elnevezett Callia Maebey egyébként a tulajdonságaiban is hűen tükrözi az eredetét, a viselkedését befolyásoló módosítók között "A világ barátja" mellett a "társas", a "kiszámíthatatlan", az "önfeledt", és a "high maintenance" tulajdonságok szerepelnek, ez utóbbi kapcsán elvárja, hogy sokat foglalkozzanak vele.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)