Hirdetés

A Free Radical Design még nem halott

|

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk a Free Radical Design bezárásáról és alkalmazottjai szélnek eresztéséről.

Hirdetés

Mindezt stílusosan egy ünnepi vacsora keretében sikerült bejelenteniük. A hírek kiszivárgása, illetve kiszivárogtatása után nem lehetett biztosra venni a stúdió végleges mennybemenetelét, erről tanúskodnak a legfrissebb információk is. A Free Radical Design múlt pénteken lelakatolta áruházát adminisztrációs feladatokra hivatkozva, adminisztrációs feladatok alatt a következőket értjük: ellátogattak egy külsős vállalathoz, és szívélyesen megkérték őket, ugyan segítsenek már kilábalni fizetésképtelenségükből és megfelelő irányba terelni szekerüket. Összesen 120 embert pihentetnek, ezzel gárdájuk 20 fősre csükkent. Mint arról már beszámoltunk, jelenleg a Timesplitters negyedik, valamint feltételezhetően a Star Wars Battlefront harmadik epizódján munkálkodnak. Nehéz hetek és hónapok elé nézhet a Free Radical Design, ugyanis hazaküldött munkatársaik számára nem tudják kifizetni elmaradt munkabérüket. Állítólag a menedzsment már hónapokkal ezelőtt tisztában volt a vállalat gyenge pénzügyi helyzetével, ennek ellenére a kialakult helyzetet - mint láthatjuk -, nem kezelték megfelelően.

logo_dev_free-radical-design.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)