Hirdetés

A FromSoftware így ünnepli meg az Elden Ring első évfordulóját

|

A Bandai Namco bejelentett egy szülinapi eseményt, amit online is lehet majd követni.

Hirdetés

A FromSoftware minden tekintetben mennybe ment az Elden Ringgel: az akció-szerepjáték ott volt 2022 legjobban fogyó játékainak dobogóján, a kritikusok dobálták rá a 10/10-es értékeléseket, a díjátadókon is remekül szerepelt (mint például a The Game Awards) és végül, de nem utolsó sorban bérelt helyet kapott azon a toplistán is, amit ti, a GameStar olvasói szavaztatok meg

Az Elden Ring egészen pontosan 2022. február 25-én jelent meg PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra, így lassan az első születésnapját ünnepelhetjük meg. A Bandai Namco készül is rá.

Hirdetés

A vállalat nemrég Twitteren keresztül jelentette be, hogy az Elden Ring egyéves évfordulójának megünneplésére egy eseményt rendeznek a Svédországban, Stockholmban található Red Bull Gaming Sphere-ben. A február 25-re kitűzött eseményt a Twitchen élőben is közvetítik majd, a Bandai Namco szerint pedig az elkövetkező napokban további részleteket is megosztanak róla.

A bejegyzéshez csatolt fotó alapján lesz élő show, ajándékok, versenyek, exkluzív díjak, kvízek, italok, cosplay és PvP, de az nem derült ki, hogy lesz-e bármilyen bejelentés, noha a rajongók nagyon reménykednek abban, hogy a FromSoftware itt fogja leleplezni a régóta pletykált DLC-t. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Felmerül a kérdés, hogy vajon ott lesznek-e azok a streamerek is, akik az agyukkal irányítva, akusztikus gitár segítségével vagy más őrült módokon döntöttek rekordot az Elden Ringben? Egyikük biztosan, a gitárral és táncszőnyeggel is bossokat ölő MissMikkaa ugyanis megerősítésre került, amiképpen egy másik streamer, Elajjaz is: közöttük fog eldőlni, hogy ki lesz az Elden Lord. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)