Hirdetés

A Funcom további Conan játékokkal készül

|

Emlékeztek még az Age of Conan című MMORPG-re? A játék még működik, és a Funcom ezt szeretné is fenntartani, miközben új címekkel is hódítaná meg a nagyérdeműt.

Hirdetés

Az Age of Conan nem volt egy rossz MMORPG, csak kevés újdonságot hozott, és a brutális, felnőtt világ nem igazán tartotta bent a játékosokat, még akkor sem, amikor már ingyenesen játszhatóvá vált. Ettől függetlenül még fut, és nem úgy tűnik, mintha a Funcom le akarna mondani róla.

Sőt, nem csak az MMO-t akarják fenntartani, de elmondásuk szerint hamarosan még több Conan címmel jönnek majd ki. Egyelőre annyit jelentettek be, hogy három játékot terveznek bemutatni 2016-ban. "Conan a Barbár, az egyik legismertebb fantasy hős, és játékfejlesztőként igazi álom ilyesmivel dolgozni" - mesélte Rui Casais, a Funcom vezetője.

Az univerzum bőven elbírna még néhány játékadaptációt. Én mernék fogadni arra, hogy ha három bejelentést is terveznek, akkor abból legalább az egyik mobil cím lesz, de meglátjuk még. Ti milyen Conan címben reménykedtek leginkább? Milyen műfaj illene ehhez a világhoz a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)