Hirdetés

A Fűrész filmek hangulatát idézi meg a The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me

|

Aki már végigjátszotta a Supermassive Games horrorantológiájának legújabb epizódját, kaphatott egy kis ízelítőt a folytatásból is.

Hirdetés

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes hivatalosan csak tegnap jelent meg, de a sorozat legnagyobb rajongói már a következő epizóddal is elkezdtek foglalkozni. Ahogy az antológia korábbi epizódja esetében, úgy a House of Ashes végigjátszása után is megnézhetünk egy rövid kedvcsinálót, hogy milyen horrortörténetre számíthatunk majd a jövőben.

Az antológia negyedik epizódjának címét már idén nyáron kiszivárogtatták, viszont ezúttal már ténylegesen belepillanthatunk a The Devil In Me világába.

Hirdetés

A sötét, félelmetes hangulat ezúttal is adott lesz, viszont a jelek szerint a Supermassive a 2022-es epizódban kevésbé épít a természetfeletti jelenetekre. A The Devil In Me inkább a Fűrész filmek atmoszférájából, mintsem a mitológiai szörnyekből merít inspirációt.

A várhatóan 2022 októberében megjelenő The Devil In Me fogja zárni a The Dark Pictures Anthology négyrészes első évadát, ezt követően a fejlesztőcsapat egy kis szünetet tart, és újabb négy résszel fog érkezni a második évad.

A Supermassive Games már idén augusztusban szabadalmaztatta a The Dark Pictures Switchback címet, így várhatóan ez lesz majd az antológia ötödik részének címe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)