Hirdetés

A Fűrész forgatókönyvírói dolgoznak a God of War mozi újraírásán

|

A hányattatott sorsú God of War film újra hallat magáról, és ezúttal egy egészen érdekes hírrel.

Hirdetés

Lassan már azok is felnőttek, akik még csattogós lepkét tologattak akkoriban, amikor 2005-ben az első hírek felröppentek az adaptációról a játék megjelenését követően. Akkoriban Brett Ratner neve forgott a köztudatban, de csak egy darabig, míg a forgatókönyvről azt lehetett tudni, hogy eltér a játék sztorijától.

A legújabb hírek szerint a Hollywood Reporter értesülései szerint az Universal Patrick Meltont és Marcus Dunstant kereste meg azzal kapcsolatban, hogy egy kis újraírással leheljenek leheljenek új életet a tetszhalott forgatókönyvbe. Eme két úriembert a Fűrész című filmekkel kapcsolatban lehet említeni, de dolgoztak Guillermo del Toroval is a Pacific Rimen. Amennyiben igazak a hírek, a srácok David Selfet váltják, aztán majd meglátjuk, hogy hány év múlva kapunk újabb híreket a filmről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)