Hirdetés

A Futuremark bejelentette a 3DMark 11-et! Videóval!

|

Ma reggel még csak egy kiszivárgott fotót találtunk az interneten, estére azonban megérkezette a hivatalos bejelentés is.

Hirdetés

Ma reggel már olvashattatok egy rövidke hírt a Futuremark új tesztprogramjáról, amely 3DMark 11 néven érkezik. Mivel az információk az MSI egyik rendezvényéről szivárogtak ki, ezért némi fenntartással kellett kezelni az adatokat, ám nem is kellett sokat várni a hivatalos megerősítésre, a Futuremark bejelentette a 3DMark 11-et.

A cég gyorsan el is készítette az új verzió bemutató weboldalát, ahol természetesen némi információ olvasható arról, milyen mértékben fogja az alkalmazás támogatni a DirectX 11-et. Az oldalon hivatalos képek is láthatók, de egyelőre csak arról az egy pályáról, amelyről korábban is szó volt. Annyi változás van, hogy a rész hivatalos neve Deep Sea lett. Egy igen hangulatos videót is készítettek a fejlesztők, amelyben kis izelítőt kapunk arról, milyen látványvilágot fog nyújtani a harmadik negyedévben megjelenő mérőprogram. A környezet döbbenetesen jól néz ki már most, talán a kis tengeralattjárók lettek kissé sterilek, de mivel a videó nem a végleges változatról készült, ezért talán ez még változhat.

Annyi biztos, hogy hamarosan egy olyan újabb DX11-es segédalkalmazás jelenik meg, amely még a legerősebb csúcskártyákat is megizzasztja. Kíváncsian várjuk, milyen egyéb tesztet építenek be a 3DMark 11-be, illetve milyen konfiguráció kell majd a folyamatos megjelenítéshez. Szerintetek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)