Hirdetés

A Game Informer nagy leleplezése

|

A "GTA IV kaliberű" szenzációként beharangozott nagy leleplezéstől nem dobtuk magunkat hanyatt.

Hirdetés

Tegnap izgalomba jött a világsajtó minden képviselője, amikor a Game Informer azt nyilatkozta, hogy legújabb lapszámukban valami "meghatározó" dologról rántják le a leplet.

Elkezdődtek a találgatások, volt, aki a Half-Life 3-ra tippelt (miért ne), volt aki a Prey 2-t tartotta esélyesnek. A magazin viszont ma nyilvánosságra hozta az alább is látható borítót, ami alapján persze izgalmasnak tűnik a lapszám, de a fő témát azért nem nevezném "GTA IV kaliberű" leleplezésnek. A PlayStation 4 és annak megjelenési címei köré épül az egész újság, tíz oldalt szenteltek a borítón is látható Infamous: Second Sonnak, de a Killzone: Shadow Fall, a Knack és a Destiny is bemutatkozik valamilyen formában. A helyükben mi is hasonló lelkesedéssel reklámoztuk volna a magazint. Ahogy bármilyen információ kiszivárog, értesítünk benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)