Hirdetés

A Game Pass-ben startol a Rainbow Six Extraction, konzolon is fillérekért játszhatunk majd a Ubisoft játékaival

|

A január 20-án megjelenő játékot PC-n és Xbox gépeken is korlátlanul pörgethetik az előfizetők, de a Ubisoft+-nak is lesz xboxos változata.

Hirdetés

Régóta fut már a Ubisoft+, a kiadó azon havidíjas szolgáltatása, amellyel a legújabb játékai is korlátok nélkül játszhatók, ez azonban eddig csak a PC-seknek, a Stadiásoknak és az Amazon Lunásoknak járt, konzolokra nem terjesztették ki (ahogy az EA sem a hasonló céllal üzemelő EA Play Prót).

Ma viszont bejelentették, hogy hamarosan az xboxosok is élvezhetik a Ubisoft+ minden előnyét, több mint 100 játékot játszhatnak DLC-vel együtt, ha hajlandóak még egy kicsivel terhelni a családi kasszát.

Hirdetés

Árazásról és arról, hogy mikor indul, még nem esett szó, ahogy arról sem, hogy a PlayStation-tulajok miért maradnak ki, de már az is jó, ha kis lépésekben haladunk.

Közben azt is bejelentették, hogy a január 20-án, eleve nyomott áron érkező Rainbow Six: Extraction benne lesz a Game Passben PC-n és Xboxokon is, valamint játszhatjuk a cloud gaming segítségével gyakorlatilag bárhol. Így már aztán tényleg érdemes lesz neki adni egy esélyt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A jövőben további Ubisoft-játékok érkezhetnek a Game Passbe, de minden jel azt mutatja, hogy a Ubisoft+-t a kiadó külön szeretné kezelni. Meglátjuk, végül betagozódik-e esetleg az Ultimate-be, ahogy az EA Play.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)