Hirdetés

A Game Pass durva felhozatallal készül november első felére

|

Sikerjátékokkal, ismert szériák új részével és premierekkel erősít a Microsoft szolgáltatása.

Hirdetés

Meglehetősen megérős volt októberben Game Pass előfizetőnek lenni, elvégre olyan címek érkeztek a szolgáltatásba, mint a Chivalry 2, a Scorn, A Plague Tale: Requiem, az Amnesia: Collection, a Soma és a Persona 5 Royal, illetve folyamatosan bővül az érintőképernyős támogatást kapott alkotások listája is. 

Bár az Xbox Live Gold ajándék játékai továbbra is megmosolyogtatóak, azonban a Game Pass folytatja a minőségi bővítést és mindenért kárpótolni fogja az xboxosokat november első felében. 

Mielőtt rátérnénk a nagyobb megjelenésekre és bekerülésekre, érdemes megemlíteni, hogy már elérhetővé vált a Sniper Elite 5 Close & Personal Pack, amiből 10% kedvezményt kapnak az előfizetők, valamint egy ingyenes pálya (Kraken's Lair) is. A Sea of Thieves esetében november 3. és 17. között pörög a Return of the Damned nevű limitált idejű kaland.

Hirdetés

November 8-án a Halo Infinite kapja meg a Winter Update-et két új térképpel, két új tematikus eseménnyel, egy új játékmóddal és egy ingyenes 30 szintes Battle Pass-szal, november 11-én pedig a Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition válik elérhetővé extra költség nélkül. 

Xbox Game Pass és PC Game Pass újdonságok

November 1.

  • The Legend of Tianding - PC, konzol, felhő
  • The Walking Dead: A New Frontier - The Complete Season - PC
  • The Walking Dead: Michonne - The Complete Season - PC

November 3.

  • Ghost Song - PC, konzol, felhő

November 8. 

  • Football Manager 2023 - PC
  • Football Manager 2023 Console - PC, konzol, felhő
  • Return to Monkey Island - PC, konzol, felhő

November 10.

  • Vampire Survivors - konzol

November 15. 

  • Pentiment - PC, konzol, felhő
  • Somerville - PC, konzol
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ahogy minden hónapban, úgy most is kénytelenek vagyunk búcsút venni néhány játéktól, ha csak 20% kedvezménnyel meg nem vásároljuk őket. November 8-án a Football Manager 2022 távozik a szolgáltatásból, november 15-én pedig az Art of Rally (PC, konzol, felhő), a Fae Tactics (PC, konzol, felhő), a Next Space Rebel (PC, konzol, felhő), a One Step from Eden (PC, konzol, felhő) és a Supraland (PC, konzol, felhő) kerül ki a Game Passból, de addig még van idő pótolni azt, ami érdekel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)