Hirdetés

A Game Pass előfizetők már tolhatják a Red Dead Online-t

|

És ez csak egy cím azok közül, amik frissen kerültek be a Microsoft szolgáltatásába.

Hirdetés

Miközben maximális fordulatra kapcsolva pörög a Game Pass Online Fesztivál, a streamsorozat névadó szolgáltatása, az Xbox Game Pass is zakatol tovább. Bár május 15-én várhatóan olyan játékok kerülnek ki a Microsoft gazdag felhozatalából, mint az Alan Wake, a Battlefleet Gothic: Armada 2 és a Hotline Miami, azért tudjuk mivel vigasztalni magunkat, hiszen itt van már velünkó a FIFA 21, az Outlast 2 és a Steep, most pedig további izgalmas címekkel bővült a kínálat. 

Baráti emlékeztető, hogy már a Red Dead Online is hozzáadódott a Game Passhoz, Xbox konzolokon és a Cloud Gamingen keresztül vethetik bele magukat az előfizetők.

Hirdetés

Persze nem szabad megfeledkezni a többi újdonságról sem, hiszen a Red Dead Redemption 2 önállósított többjátékos módján kívül az újonnan érkező játékok névsorát erősíti 

  • a Remnant: From the Ashes (PC),
  • a Just Case 4 Reloaded (konzol, Xbox Cloud Gaming, PC),
  • a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (konzol, PC),
  • és a Psychonauts (konzol, Xbox Cloud Gaming, PC).

Ti ki fogjátok próbálni valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)