Hirdetés

A Game Pass kínálatába kerül a Marvel's Avengers

|

Nem sokkal egy évvel a megjelenése és egy nagy kiegészítő rajtja után a pénztárcabarát Xbox Game Pass előfizetői is játszhatnak a Marvel's Avengersszel.

Hirdetés

A Marvel's Avengers nem a játékipar egyik sikertörténeteként fog bevolunli a történelembe, még a legnagyobb 2020-as csalódásaink listájára is felfért, de az igazi pofont nem annyira a játékmenet, mint inkább a live service struktúra és annak következményei jelentették. Ezek viszont sokkal kevésbé fájó pontok, ha nem kell magas árat kicsengetnünk a játékért, erre pedig hamarosan egy elég népszerű lehetőségünk nyílik.

Az Xbox hivatalos hírei között jelentette be a játékot jegyző Crystal Dynamics, hogy a Game Pass kínálatába érkezik a Marvel's Avengers, ráadásul az előfizetők mindhárom platformon - konzolon, PC-n, és felhőalapon, streamelve - nekivághatnak majd a képregényeken alapuló kalandnak.

Hirdetés

A készítők kiemelték, hogy az alapjátékban található sztorikampány és a multis módok mellett a Game Passon keresztül is játszhatunk majd az új tartalmakat hozó War for Wakanda kiegészítővel. Az egyetlen dolog pedig, amiért esetleg pluszba kell fizetnünk, azok az Endgame Editionhöz járó kozmetikai tartalmak.

Emellett rámutatnak, hogy a Marvel's Avengershöz további tartalmak is érkeznek majd a jelenlegi tervek szerint, így amíg az előfizetéses szolgáltatás részét képezi a szuperhősös kaland, addig ezeket a frissítéseket is megkapják majd a tagok.

Az persze nem derült ki, meddig tart a Microsoft és a Square Enix megállapodása, aminek keretein belül a letölthető felhozatalba került az akciójáték. Amit viszont pontosan elárultak, az a dátum, hogy mikor érkezik a Game Passbe a Marvel's Avengers, ez pedig szeptember 30-án esedékes.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)