Hirdetés

A Game Pass új kategóriája előbb érkezhet, mint hittük

|

A családtagoknak és barátoknak szóló csomag idén végre tényleg elérhetővé válhat. Hónapok helyett napokról beszélhetünk.

Hirdetés

A Microsoft egy ideje dolgozik már azon, hogy felépíthessen egy barátságos Game Pass konstrukciót azok számára, akik haverokkal vagy családtagokkal együtt pörgetnék a bérlet felhozatalának darabjait. Tavaly végre már tesztelni is elkezdték a megoldást egyes régiókban.

Az Xbox csapata még nem jelentette be, hogy a konstrukció mikortól lesz hivatalosan elérhető, de egy szemfüles PC-s felhasználó rábukkant egy beszédes hirdetésre az Xbox kliensben.

Hirdetés

A hirdetés üdvözli az érdeklődőket a családtagoknak és barátoknak összeállított csomagban, ami persze még nem jelent meg, így hiába kattint rá az ember. A lenti képből tehát az következik, hogy valaki vagy nagyon korán rakta ki a hirdetést, vagy már csak kevés választja a Microsoftot a bejelentéstől.

A legtöbben arra gyanakodnak, hogy az új csomag a január 25-én esedékes Developer Direct során válik majd elérhetővé, de akár ennél korábbi indulás sem kizárt. Mi úgy tippeljük, hogy még a hónap vége előtt lehetőségünk lesz az új megoldásra váltani, ami a korábban belengetett áremelések fenyegető árnyékában valószínűleg nagyon népszerű lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)