Hirdetés

A Game Pass vagy a PS Plus kínálatába kerülhet a Sekiro: Shadows Die Twice

|

Egy bennfentes nemrég arra utalt, hogy érdemes lehet kivárnunk az esetleges vásárlással.

Hirdetés

A 2019-es Sekiro: Shadows Die Twice-szal a FromSoftware sokadszorra bizonyította, hogy nem csak a Souls-szériával képes nagyot alkotni. A Szengoku korszak Japánjában játszódó kalandot a kritikusok és a közönség is imádták, mi például 9 pont feletti értékeléssel jutalmaztuk.

Most pedig úgy tűnik, hogy a jövőben még több rajongót szerezhet, egy szivárogtató ugyanis nemrég arra utalt, hogy a Sekiro bekerülhet valamelyik előfizetős szolgáltatás kínálatába.

Hirdetés

Az értesülés az XboxEra bennfentesétől, Nick Bakertől, azaz Shpeshal Edtől származik, aki a Twitterén osztotta meg a hírt. A bejegyzésben arról ír, hogy aki az elkövetkező hónapokban tervezné megvásárolni a Sekirót, az a biztonság kedvéért inkább halassza még el a dolgot.

Ebből pedig joggal következtethetünk arra, hogy a Shadows Die Twice felbukkanhat a Game Passen, vagy akár a PS Pluson. Baker xboxos elkötelezettsége ugyan az előbbire utalna, viszont a bennfentes korábban sikeresen jósolta meg azt is, hogy a Final Fantasy VII remake-je a PS Pluson landol.

Magyarul egyelőre teljesen nyitott a játszma, a tét pedig elég magas ahhoz, hogy fokozott izgalommal várjuk a győztes tábor kihirdetését, már amennyiben helytállóak Baker értesülései.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)