Hirdetés

A GameNight a Batman-rajongók mennyországa!

|

A Holdfény Team bebiztosította, hogy a GameNighton minden Batman-rajongó megtalálja majd, amit keres.

Hirdetés

A GameNight júniusban nemcsak a League of Legends versenyről és a szokásos mókáról szól majd, hanem együtt ünnepeljük a várva várt Batman: Arkham Knight megjelenést is. A tesztünket egyébként már olvashatjátok is a GSO-n!

A Holdfény Team újra velünk bulizik a GameNighton és ezúttal is egy külön standdal érkeznek hozzánk, ahol megvásárolhatjátok majd a legmenőbb Batman-relikviákat és persze sok minden mást is. A Holdfény csapata természetesen most is rengeteg ajándékkal készül számotokra, úgyhogy jövő hét kedden nálunk lesznek a legboldogabb Batman-rajongók az országban.

Mutatunk is ezek közül egy párat.

Batman Dark Knight Joker figura

Pocket Pop! TINS Batman szett

Gotham City Police Department póló

Pop DC Comics Batman kulcstartó

Batman Body Knocker figura

Scalers 2 Batmanfigura (egy Batman és egy Superman)

Ezeken felül még több poszter és kisebb ajándék is vár rátok és persze ne felejtsétek el, hogy az ASUS két brutális alaplapot is felajánlott, illetve ott van még az a bizonyos gamer PC is, ami minden bizonnyal sok magyar játékos álma.

GameNight Batman és a League of Legends

Időpont: 2015. június 23., kedd, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!

Gyertek, hatalmas buli lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)