Hirdetés

A gameplay videót látva még jobban várjuk az első Warhammer 40,000 szerepjátékot

|

Az Owlcat Games egyúttal a Warhammer 40,000: Rogue Trader gyűjtői kiadását is leleplezte, a szobor itt sem maradhatott ki.

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Rogue Traider nemcsak azért izgalmas, mert a Pathfinder: Kingmaker és Pathfinder: Wrath of the Righteous fejlesztői dolgoznak rajta, hanem azért is, mert egyesíti a Games Workshop science-fantasy világát a klasszikus szerepjátékokkal, amit egy körökre osztott harcrendszerű, izometrikus nézetű körítéssel kapnak meg a Warhammer univerzum rajongói.

A koncepció szerint egy kalmárdinasztia befolyásos sarjaként igyekszünk majd boldogulni a világűrben, és csakis rajtunk áll, hogy hűek maradunk-e a császárhoz vagy feszegetjük a kiváltságaink határait, hiszen akár idegen fajokkal is üzletelhetünk, elképesztő szabadság vár ránk. 

Hirdetés

A Koronus térség felfedezése tehát számos izgalmat és többféle megközelítést tartogat a kalandorok számára, miközben nem csupán a döntéseinken, hanem a csapatunk összetételén is sok múlik. Az alábbi trailer a játékmenetből ad ízelítőt, hogy mindez hogyan áll össze a gyakorlatban: változatos ellenfelek, szorult helyzetek, fűbe harapó társak és hasonló finomságok várnak ránk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Owlcat Games egyúttal megmutatta, hogy milyen és mit tartalmaz a játék gyűjtői kiadása, a Collector's Box. A csomag magába foglal egy színpompás 20 centiméteres szobrot, egy művészeti könyvet, egy kereskedelmi felhatalmazást, egy szövetből készült címert és egy matricacsomagot. 

A Warhammer 40,000: Rogue Trader először PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store), majd várhatóan konzolokra is elkészül, de megjelenési dátum még nincs. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)