Hirdetés

A Gearbox nem dolgozik Halo játékon

|

A tegnapi pletykára, tőlük szokatlan módon, villámgyorsan reagált a Microsoft.

Hirdetés

Aki esetleg lemaradt volna róla, tegnap még azt hihettük, hogy a Gearbox titkos projektje egy Halo játék - vélhetően a Halo 4. Mivel a Bungie nem szándékozik több Halo játékot készíteni a Halo: Reach után, a Gearbox pedig már dolgozott Halo játékon, egészen hihető volt a feltételezés.

Erre még rá is játszott Radny Pitchford, aki nem cáfolta, hogy a Gearbox játéka esetleg egy Halo lenne. Nos, a Microsoft viszont igen. A 343 Industries, a Microsoft belső, Halo témával foglalkozó egysége, Twitter oldalukon cáfolta a híresztelést, emígyen: "A Halo Waypoint a 343 Industries hivatalos Twitter oldala. Csak a rend kedvéért megjegyezzük, hogy a Gearbox nem készít semmifél Halo projektet a Microsoftnak. Egyelőre a jelenleg is futó projektekre koncentrálunk, mint a Halo 3: ODST, a Halo Legends, vagy a Halo: Reach". Oké, de akkor min dolgozik titokban a Gearbox?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)