Hirdetés

A Gears 5-ben is megjelent a Carmine család, minden tagja feloldható

|

A The Coalition stabilan tolja az új tartalmakat, ezúttal pedig három karaktert is hozzácsaptak a kínálathoz.

Hirdetés

A Gears 5-nek továbbra is stabil rajongótábora van, melynek tagjai nagy örömmel fogadnak minden új tartalmat. Ezúttal a Carmine család futott be, melynek három tagja, Anthony, Benjamin és Gary mind feloldható harcosok. Fontos különbség, hogy a korábbiakkal ellentétben, ők csak PvP módokban használhatóak.

Hirdetés

Utóbbi nem érintette kifejezetten jól a játékosokat, de megvan ennek az oka. A The Coalition elmondta, hogy nagy terveik vannak a PvE részlegre, és ha azok összejönnek, akkor minden karakter gond nélkül játszható lesz Horde és Escape módokban. A cél most az volt, hogy a Carmine család minél előbb megjelenhessen:

"Tisztán és világosan hallottuk a kérést, hogy minél több kedvenc karaktert hozzunk vissza, és emiatt döntöttünk úgy, hogy PvE képességek nélkül adjuk ki őket, meggyorsítva ezzel a megjelentetés folyamatát."

A Carmine karaktereket játékbeli totem építésével és XP gyűjtéssel is fel lehet oldani, de valódi pénz befizetésével, akár most azonnal is behúzhatjátok őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)