Hirdetés

A Gears 5 rövidebb szezonokat kap, de több tartalommal

|

Megjöttek az Operation 6 részletei melyekből már tudjuk, hogy hogyan fog alakulni a Gears 5 jövője.

Hirdetés

A The Coalition változtat a tartalomgyártási megoldásain a következő DLC esemény megjelenését követően.

A jövőben minden Gears 5 Operation rövidebb lesz (a mostani 11 hétig tart majd 16 helyett), de két nagy tartalmi résszel bővül. Az első mindig az operation elején, a második a közepén érkezik majd. Minden tartalmi csomagban lesz legalább 2 karakter és 1 térkép.

Az Operation 6 esetében ez azt jelenti, hogy az esemény indulásánál három karaktert is kapunk: érkezik Victor Hoffman, a Locust Zealot és Reyna királynő (ő volt a Gears 5 kampány főszereplőjének édesanyja).

Hirdetés

Persze új pálya is jön, ami a Speyer nevet kapta, és nagy csatatereket kínál a ügyeskezű lövészeknek.

Ha még nincs meg a Gears 5, akkor a legegyszerűbb, ha befizeted az Xbox Live Gold tagságot: február 28-ig minden tag ingyen behúzhatja a játékot, de persze a Game Pass is segít rajtad bármikor, ha csak kipróbálnád az élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)