Hirdetés

A Gears of War írója nem játszik videojátékokkal

|

Karen Traviss, akinek a Gears of War széria történetét köszönhetjük úgy gondolja annál jobb, minél kevesebbet tud.

Hirdetés

"Megszállott személyiségem van, és minden erőmet be kellett vetnem, hogy ne vegyem meg a FIFA játékot," mondta Traviss. "A Gears-szel, és minden mással amin dolgozom az a helyzet, hogy hűvösen kell hozzáállnom. Minél kevesebbet tudok valamiről, annál jobb".

Ahelyett, hogy játszana a játékokkal, csak a külsőségek érdeklik. "Számomra a háttérsztori nagyrésze csak a látványon, a kilakításon múlik." "A képek a legfontosabb dolgok, amikből következtetni tudok." Traviss a Gears of War széria mellett más sci-fi IP-knél is közreműködött, mint például a Star Wars vagy Halo játékok. Legutóbbi munkája a Gears of War 3 volt, melybe olyan szinten sikerült beleélnem magam, hogy kishíján megkönnyeztem azt a részt, amit nem lőnék le, de mindenki tudja miről van szó, aki játszott vele. A Gears könyvek is az ő nevével vannak fémjelezve, ezekből a legújabb, The Slab névre keresztelt epizód jövő év májusában jön ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)