Hirdetés

A Gears of War stúdiója végre megszólalt a Star Wars játékfejlesztésről szóló pletykák kapcsán

|

A The Coalition egyik fejlesztője a Redditen reagált a hírekre.

Hirdetés

Számos Star Wars-projekt készül a háttérben, az Electronic Arts és a Disney exkluzivitási szerződésének megszűnése miatt tulajdonképpen bárki bővítheti a messzi-messzi galaxist, ha engedélyt kap rá (mint ahogyan a Ubisofthoz tartozó Massive Entertainment kapott is).

Nem kellett hát sok a rajongóknak hozzá, hogy a Gears of War, vagy mostanság inkább már csak Gears szérián dolgozó The Coalitiont is összeboronálják a Csillagok háborújával, miután kiderült, hogy a csapat párhuzamosan több még be nem jelentett játékon is dolgozik jelenleg. 

A feltételezést némileg árnyalta az egyik iparági bennfentes, Jeff Grubb infója, aki a közelmúltban elmondta, hogy hallott olyan pletykákat, miszerint a csapatnál formálódhat valamilyen Star Wars cucc, de ezt sajnos nem tudja megerősíteni, és nem is tenne nagy összeget rá, hogy igaz. 

Hirdetés

A valóság pedig kiábrándítónak is bizonyult: a The Coalition közösségi menedzsere, Shaun Akerman egy Reddit-bejegyzésben erősítette meg, hogy nem dolgoznak semmilyen Star Wars játékon és nincs is semmi, amit jelen pillanatban bejelentenének.

Ha ez igaz, akkor viszont kíváncsian várjuk, hogy mik azok a projektek, amiket jelenleg párhuzamosan készítenek. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)