Hirdetés

A Gears of War univerzum tovább él

|

Azt gondoltad, hogy nem lesz még Gears of War? Ki tudja?

Hirdetés

A Gears of war univerzum tovább fog élni a Gears of War 3 befejezése után is, állítja az Epic vezető producere.

Rod Fergusson elmondta, hogy a GoW 3 "megválaszolja az összes kérdést, lezárja a történetet és egy nagy robbanással végződik." Ezek után arról beszélt, hogy ez nem feltétlenül jelenti a játék végét. "Nem robbantjuk fel a világot, így Sera és a Gears univerzum tovább fog élni, de nem akarjuk csattanóval zárni a játékot, hogy a rajongók úgy érezzék 'ejha, jól átvertek, most várhatom a következő játékot'."

Fergusson azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy igyekeznek a leghosszabb kampányt felépíteni, és egy igazán mély multit hoznak össze a harmadik részben, mellyel akár több ezer óráig is eljátszhatunk. "Számomra ez a valaha készült legjobb Gears játék (...) Ez az a játék, amit be kell szerezned."

A Gears of War 3 szeptember 20-án jelenik meg, Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)