Hirdetés

A Genshin Impact fejlesztői a játék egyik legnagyobb problémájára keresik a megoldást

|

Vannak karakterek, akiknek története foghíjas a Genshin Impact struktúrája miatt. Ez szerencsére változhat a jövőben.

Hirdetés

Sok mindent lehet mondani a Genshin Impactre, de azt nem, hogy ne lenne dugig tartalommal. A nyílt világú RPG-ben egy tucat rendszer és rengeteg felfedezni való gondoskodik a napi szabadidőnk lefoglalásáról.

Míg a tartalom nagy része bármikor elérhető, akadnak események, melyek soha nem térnek vissza, ez pedig probléma a történetmesélés szempontjából. Ezek ugyanis nem csak farmolnivalót hoznak a játékba, hanem a sztorit is továbbviszik egyes karakterek esetében.

Vannak események, melyek visszatérnek, vannak események, melyek módosított sztoritartalommal térnek vissza, és vannak olyanok, amik örökre eltűnnek. Főleg az utóbbi miatt próbál megoldást keresni a MiHoYo, hogy a későn érkezőknek se kelljen hiányos történetmeséléssel bajlódniuk.

Hirdetés

A fejlesztők így nyilatkoztak a tervekről:

"A limitált ideig elérhető eseményekkel mindig az a célunk, hogy megmutassuk Teyvat világának és karaktereinek változásait. Ezért is van az, hogy amikor visszatér egy esemény (mint a Golden Apple Archipelago), akkor az módosított karakterekkel, sztorikkal és játékélményekkel színesíti az élményt. Ugyanakkor fontolgatjuk, hogy a limitált időből származó problémákat enyhítsük a jövőben."

Reméljük, hogy ez a megoldás nem áll meg a tervezőasztalon. Sok online játék esetében probléma a FOMO hatás, és nagyon örülnénk, ha a Genshin Impact nem lenne ezek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)