Hirdetés

A gépi ellenfeleken igazít a FIFA 22 következő javítása

|

A legújabb patchet követően a gépi játékosok egy kicsit jobban visszafogják majd magukat, illetve a bíró is szigorúbban fúj majd velük szemben.

Hirdetés

Nemrég megjelent a FIFA-sorozat legújabb kiadása és míg a konkurens Pro Evolution Soccer utódja, az eFootball hatalmasat bukott, az értékelések alapján az EA Sports nagy múltra visszatekintő szériája látszólag ugyanolyan stabilan zakatol tovább, ahogyan eddig is.

A fejlesztők szerencsére nem hanyagolják el a játékot a megjelenése után sem, a következő nagy frissítéssel igyekeznek úgy alakítani a játék egyensúlyán és nehézségén, hogy egy kicsit igazságosabbnak érezzék a játékosok.

Hirdetés

A Steamen és az Originen, sőt még a Google felhőszolgáltatására támaszkodó Stadián is elérhető már elérhetővé a FIFA Title Update 2 nevű frissítés (konzolokra egy kicsit később érkezik), az EA Sports hivatalos fórumára pedig fel is került az a bejegyzés, amiből pontosan kiderül, hogy mit is változtat a legújabb javítás.

A lista szerint jó néhány bugot sikerült kijavítaniuk a fejlesztőknek, viszont a legfontosabb változtatás a gépi ellenfeleket érinti: mérsékelték az MI vezérelte játékosok hatékonyságát a védekezést illetően, ugyanis a csapat szerint egyszerűen túl messzire tudtak elérni, hogy elcsípjenek egy-egy labdát.

Nemcsak ügyetlenebbek lesznek ezáltal az ellenfeleink, hanem többször szabálytalankodnak majd, legalábbis ha Semi-Pro vagy annál magasabb nehézségi fokozaton játszunk. A jegyzetekben arról nem esett szó, hogy esetleg sikerült-e megoldani azt a hibát, amelyik kikapcsolja egyes játékosok Xboxát, de remélhetőleg ezt is hamarosan orvosolják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)