Hirdetés

A Ghost Of Tsushima akár 60 fpssel is mehet majd a PlayStation 5-ön

|

Annak sem kell aggódnia, aki még nem fejezte be a játékot, ugyanis Ghost Of Tsushima mentéseinket is átvihetjük majd a következő generációra.

Hirdetés

Bár eredetileg úgy volt, hogy a Ghost of Tsushima a PlayStation 4 utolsó nagy dobása lesz, a Sucker Punch kiváló játékának karrierje még nem ért véget, ugyanis a Sony legújabb információi alapján érdemes lesz a PlayStation 5-ön is tenni majd vele egy próbát.

Egy ideje már közismert, hogy a PlayStation 5 rendelkezni fog egy "Boost Mode" nevű üzemmóddal, amely segítségével képes lesz felturbózni bizonyos PS4-es játékokat és most már teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a Ghost of Tsushima is képes lesz 60 fpssel futni ennek a lehetőségnek köszönhetően.

Hirdetés

Viszont még talán ennél is érdekesebb, hogy a Sucker Punch ígérete szerint a mentéseinket is továbbvihetjük majd a PlayStation 5-re, így ha valaki egy kicsit megkésve kezdi el a csapat szamuráj eposzát, annak nem kell várnia a platformváltással sem.

Nektek hogy tetszik? Melyik platformon fogjátok kipróbálni a Ghost Of Tsushima kooperatív játékmódját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)