Hirdetés

A Ghost of Tsushima csodás júliust zárt az USA-ban

|

A Sucker Punch és a Sony is büszke lehet a PlayStation 4-exkluzív játékra.

Hirdetés

Egyértelműen az idei nyár egyik legnagyobb durranása a Ghost of Tsushima, ami egy mongol invázió kellős közepébe kalauzol el bennünket, és menő szamurájként kaszabolhatjuk az ellenséget benne. Nem titok, hogy a kritikusok körében, valamint a kasszáknál is jól teljesített a játék, ez utóbbi állításra pedig érkezett egy újabb bizonyíték.

Hirdetés

A piackutatással foglalkozó NPD Group viszonylag gyakran szállít friss információkat az Egyesült Államokban legjobban teljesítő videojátékokról, konzolokról, illetve kiegészítőkről. A cég adatai alapján pedig nemrég megtudhattuk, hogy júliusban a Ghost of Tsushima volt a legkelendőbb játék a tengerentúlon, és egyúttal ez lett a Sucker Punch Productions leggyorsabban fogyó címe is.

Ugyanakkor az előző hónapban Nintendo Switch-ből kapkodták el a legtöbbet az USA-ban, ami nem meglepő, hiszen közeledik a generációváltás, így valószínűleg kevesen vásárolnak már PS4-et és Xbox One-t mostanában. A kiegészítők terén pedig az Xbox Elite Series 2 kontrollert diadalmaskodott, szóval azért a Microsoft is bezsebelhetett egy kis elismerést.

Ti kipróbáltátok már a Sucker Punch újdonságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)