Hirdetés

A Ghost of Tsushima folytatására utal egy álláshirdetés

|

Nem okoz túlzottan nagy meglepetést, de nagyon úgy tűnik, hogy a Sucker Punch már a Ghost Of Tsushima 2-t tervezi.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy az ingyenes multiplayer bővítmény, vagyis a Legends megjelenése után sem fogja véglegesen elengedni a Ghost Of Tsushima kezét a Sucker Punch fejlesztőcsapata. Weboldalukon ugyanis megjelent egy olyan álláshirdetés, ami elég egyértelmű a Ghost Of Tsushima folytatáshoz, vagy egy újabb, esetleg ezúttal vaskosabb kiegészítőhöz kapcsolódik.

Egészen pontosan Combat Designer pozícióra keresnek egy lelkes jelentkezőt, az állás előfeltételeinél pedig elég konkrét felsorolást listáz az oldal. 

Hirdetés

Itt ugyanis egészen pontosan az szerepel, hogy a munkára olyan szakembert keresnek, aki játszott a Ghost Of Tsushimával, és átlátja annak harcrendszerét. Nem mellékesen minimum háromévnyi tapasztalattal is rendelkezni kell az AAA játékok fejlesztésében, de számunkra most tényleg az a legfontosabb, hogy teljesen világosan az "első" Ghost Of Tsushimához kötik az új projektet. 

A Ghost Of Tsushima úgy ért véget, hogy simán benne van egy esetleges folytatás lehetősége. Ti minek örülnétek jobban, egy második résznek vagy valamiféle kiegészítőnek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)