Hirdetés

A Ghost of Tsushima gyönyörű japán trailere nem segít a türelmetlen várakozáson

|

Japán szinkronnal még autentikusabb az élmény, a Ghost of Tsushima megjelenés napjáig várni meg már szinte fáj.

Hirdetés

Az egész szerkesztőségünk jelenleg Ghost of Tsushima lángban ég: veletek együtt várjuk, hogy végre kihúzhassuk a pengét a hüvelyéből és anime hősöket megszégyenítő módon vágjuk ketté ellenfeleinket (kivéve azokat, akik már a teszten dolgoznak, de őket mind utáljuk). Nagyon izgalmas és látványos órák elé nézünk, amit a legújabb, japán nyelvű trailer is alátámasztott, és aminek köszönhetően csak egy fokkal türelemtelenebbek lettünk.

Hirdetés

A trailerrel együtt az előtöltés is elérhetővé vált, ami azt jelenti, hogy minden előrendelő elkezdheti letölteni a Ghost of Tsushima fájljait. A játék alapvetően 35GB helyet foglal, de a PS Store leírása szerint a 50GB minimum helyre lesz szükségünk. Feltételezzük, hogy a maradék 15GB frissítésekre kell majd. Viszont cserébe ilyen hangulatot kapunk majd:

Akárhogy is a Ghost of Tsushima 2020. július 17-én érkezik PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)