Hirdetés

A Ghost of Tsushima kooperatív módja ma érkezik, így férhetsz hozzá

|

Minden Ghost of Tsushima rajongó most kézen foghatja pengeforgató cimboráját, és ma délutántól közösen hajolhatnak meg a lemészárolt ellenfelek hullái felett.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima 1.1-es frissítése már itt van a kanyarban. A hivatalos közlemény szerint ma, helyi idő szerint 17:00 körül fog befutni a világ legtöbb pontján (ebbe mi is beletartozunk). A fejlesztők becslése szerint nagyjából egy óra alatt mindenkihez odaér majd a csomag, ami elérhetővé teszi a kooperatív játékmódot.

Ahhoz, hogy ténylegesen összeállhassunk a haverokkal a következő lesz a feladat: vagy meglátogatjuk a Gyozen nevű NPC-t (a térképen jelölve lesz a helyzete), vagy a menüben rányomunk a Legends pontra.

Hirdetés

Akármelyik megoldást is választjuk, a játék a PlayStation Store-ba fog küldeni bennünket, ahonnan egy ingyenes DLC-t kell letöltenünk. A telepítést követően összerakhatjuk a csapatot, kiválaszthatjuk a kasztunkat, és indulhatunk is kaszabolni közös erővel.

A Ghost of Tsushima 1.1-es frissítése egy New Game+ módot is tartalmazni fog azok kedvéért, akik újra szeretnék játszani a kampányt. A második körben új tárgyakat találhatunk, például egy új Charmot, aminek segítségével az eddig meglehetősen ellenséges kutyákat is simogathatunk

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)