Hirdetés

A Ghost of Tsushima lehet a következő Sony játék, ami PC-re érkezik

|

Egy játékkulcsokat árusító oldal már a megjelenési dátumot is tudni véli, így élesítette a szamurájos kaland PC-s portjának termékoldalát.

Hirdetés

Mára nem meglepő, hogy a Sony szép lassan PC-re is kiadja az eddig teljes mértékben PlayStation-exkluzívként kezelt játékai jelentős részét, ám mivel a kiadó nem kronologikus sorrendben halad, nem tudjuk előre, melyik lesz a következő cím, amit számítógépekre is megkapunk. Egy játékokkal kereskedő weboldal szerint a következő port, amiről a Sony lerántja a leplet, a Ghost of Tsushima lesz.

Hirdetés

A hivatalos PC-s játékáruházakban még nem sikerült megtalálnia senkinek a szamurájos kalandot, viszont egy játékkulcsok számára piacteret nyújtó oldalra már fel is került a Sucker Punch játéka, sőt azon belül is az extra tartalmakkal kiegészített Director's Cut.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A megjelenési dátumát korábban február 7-ére lőtték be az oldal üzemeltetői, mostanra viszont ezt 8-ára módosították, ami egyébként megegyezik a korábban az Nvidiától kiszivárgott listában a Ghost of Tsushima mellett található időponttal.

Érdekes adalék a történethez, hogy egy Reddit-poszt szerzője, aki felhívta rá a figyelmet, hogy szürkepiacos oldal belistázta a játékot, egyben rá is kérdezett az ügyfélszolgálatnál, hogy honnan vették az információt. Erre azt a választ kapta, hogy a Ghost of Tsushima: Director's Cut PC-s portjának létezéséről és megjelenési dátumáról azok tájékoztatták őket, akiktől a kódokat szokták vásárolni.

Ahogy a poszt szerzője is megjegyzi, nem elképzelhetetlen - ahogy korábban is megesett más hasonló -, hogy a termékoldal téves információkat tartalmaz, mindenesetre mi örülnénk, ha PC-re látogatna a kiváló játék, mondjuk még azelőtt, hogy elkészülne a filmváltozata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)