Hirdetés

A Ghost of Tsushima multijában már 22 millió kutya született

|

Lepörgött a Ghost of Tsushima többjátékos élményének első 10 napja, a Sony pedig szállítja is az ezzel kapcsolatos, legfontosabb statisztikákat.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima Legends a közkedvelt PlayStation 4 exkluzív többjátékos kiegészítése, ami rengeteg extra tartalmat kínál azoknak, akik szeretnek a haverokkal vált-vállnak vetve kaszabolni.

Kicsit a szerkesztőség is rácsúszott a témára, Csirke és HP komoly erőkkel tápolják karakterüket, hogy a raidek se jelentsenek problémát a jövőben. Nem vagyunk szerencsére egyedül, remek tábort hízlalt ki magából a játék, rengetegen kipróbálták a játékot az elmúlt napokban, ha másért nem is, hát azért, hogy megidézzenek egy vagy több szellemkutyát.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Twitter fiók leközölte a legfontosabb statisztikákat, melyek a következőképpen alakultak a Legends első 10 napjában:

  • 11,7 millió küldetést játszottak le a játékosok
  • 141 millió onit vágtak le
  • 1,3 milliárd ellenféllel végeztek
  • 22,7 millió kutyát idéztek meg
  • A legnépszerűbb kaszt az orgyilkos, amit a játékosok 30 százaléka választott

Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy hányszor simogatták meg az említett szellemkutyákat, de talán majd a következő statisztikai összeállításból ez is kiderül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)